-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери, що миються, новинки зима 2020-2021

09.01.2021

Ідеальні інтер'єри означають не тільки візуальну привабливість і стилістичну досконалість. Перш за все, вони є оформленням життєвого простору, в якому нам має бути комфортно і спокійно. З цієї точки зору вагомим фактором є якість настінних покриттів.

Шпалери, що миються - справжній прорив сучасних технологій. З такими шпалерами життя стає набагато простішим. Не варто думати, що це спеціальні шпалери для кухні, передпокою, ванної або туалету. Більшість виробників настінних покриттів пропонують гарні і практичні шпалери, що миються, для житлових кімнат, вітальні, спальні, кабінету.

Існують шпалери з різним ступенем вологостійкості. Це одна з досить важливих експлуатаційних характеристик. Зверніть на неї увагу при виборі шпалер. Шпалери, що миються, легкі в догляді, з них забруднення без зусиль стираються вологою ганчіркою або губкою. Деякі види шпалер можна чистити щіткою.

В інтернет-магазині oboi.ua представлені високоякісні шпалери від провідних світових виробників. Великий вибір дизайнів, вигідна ціна. Нові надходження регулярно.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини