-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Вінілові шпалери новинки зима 2020-2021

11.01.2021

Вінілові шпалери на флизелиновій основі, що ретельно відтворюють візерунки дорогих тканин, декоративних покриттів і натуральних матеріалів - тренд, який не залишить байдужим цінителів розкішних інтер'єрів.

Колекція шпалер Etro II від Rasch наповнена пристрасною любов'ю до декору, увагою до деталей і вишуканого текстилю класу люкс. Прекрасна інтерпретація благородної дамаської тканини з класичним блискучим орнаментом представлена ​​в декількох варіантах - м'якому бежевому, аристократичному бургундському, ефектному петрол, вишуканому бузковому.

Досконала краса цих шпалер створюють чудове поєднання, яке перетворить ваш будинок в ідеальний життєвий простір, наповнений життєвою силою і комфортом. Шпалери чудово будуть виглядати в спальні і вітальні, в їдальні і кабінеті, в передпокої і холі.

Класична тема набуває нового сенсу в сучасних шпалерах. Якість і естетичність стають новим девізом. Поєднання трендового дизайну, восхітітеьной фактури, експлуатаційних властивостей перетворюють шпалери на справжній шедевр мистецтва і технологій.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини