-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери під цеглу в колекції Imagine

16.01.2021

Натуральний вигляд цегляної стіни забезпечать шпалери з колекції Imagine від німецької торгової марки Marburg, які надзвичайно реалістично відтворюють ефект цегляної кладки. Шпалери з таким дизайном стануть ідеальним рішенням для інтер'єрів у стилі лофт, індустріального дизайну або кежуал.

У колекції Imagine від німецької торгової марки Marburg представлені шпалери під цеглу в декількох колірних рішеннях. Ви можете купити світлі або більш темні шпалери, а до них підібрати відповідні за кольором однотонні шпалери-компаньйони.

Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції Imagine від Marburg не тільки візуально привабливі. вони відрізняються приємною на дотик текстурою і високою якістю, яке надовго забезпечить вам привабливий вигляд стін.

Шпалери довговічні, світлостійкі, легкі в догляді. Підходять для всіх приміщень будинку, в тому числі кухні, вітальні, передпокою. Купити шпалери під цеглу з колекції Imagine від компанії Marburg (Німеччина), не виходячи з дому, можна в українському інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини