-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Метрові шпалери 3D

17.01.2021

До основних переваг, що мають шпалери метрової ширини, відноситься зменшення кількість стиків, і, як наслідок, мінімізація часу на підгонку візерунка, зниження кількості відходів при цьому, підвищення привабливості та акуратність зовнішнього вигляду стін.

Особливо важливою ця якість стає при виборі шпалер з великим малюнком. А для тривимірних принтів метрові полотна - просто ідеальна основа. Так, німецька компанія Erismann випустила спеціальну колекцію Fashion for Walls 1,06, центральне місце в якій займають гарні шпалери з об'ємною графікою в сірих, золотих, бежевих, синіх тонах. Шпалери дуже якісні, суперстійкі, такі, що можна мити, важкозаймисті, при ремонті знімаються насухо.

Метрові шпалери ідеальні для оформлення просторих приміщень, стіни яких не мають виступів і поглиблень. У невеликих ванних, санвузлах, кухнях зручніше використовувати вужчі шпалери. При поклейці метрових шпалер клей наноситься безпосередньо на стіну. Купити шпалери з колекції ashion for Walls 1,06 від Erismann пропонуємо онлайн в нашому інтернет-магазині oboi.ua. "




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини