-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Сірі шпалери для стін

26.01.2021

Шпалери сірого кольору - безпрограшний варіант оформлення стін. Це довговічний тренд дизайну інтер'єру, в якому поєднується естетика і практичність. Універсальні сірі шпалери підійдуть для оформлення приміщень будинку і офісу в будь-якому стилі.

Сірі відтінки присутні в колекціях шпалер світових виробників настінних покриттів. Наприклад, красиві однотонні сірі шпалери представили німецькі компанії. Такі настінні покриття є в серії Fashion For Walls від Erismann і ArtDeco від Marburg. Цікаві сірі шпалери з тонким геометричним малюнком ви знайдете в колекціях Metropolitan Stories від компанії AS Creation (Німеччина) і колекції Affairs від голландського бренду BN.

Сучасні сірі шпалери - це різноманітність нюансів тону, малюнка і фактур. Переконайтеся в цьому самі - в каталозі інтернет-магазину oboi.ua представлений широкий вибір прекрасних шпалер сірого кольору на будь-який смак.

Залежно від концепції дизайну, сірі шпалери можуть стати придатними компаньйонами, а можуть самі задати стилістику і розставити смислові акценти в інтер'єрі.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини