-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери цегляна стіна

31.01.2021

Шпалери під цеглу - універсальне рішення для інтер'єру. Актуальна колористика, висока якість, трендовий дизайн роблять ці настінні покриття ідеальним варіантом для ремонту. Шпалери цегляна стіна підходять для оформлення будинку і офісу.

Різноманітні шпалери з принтом кам'яної і цегляної кладки представлені в каталозі інтернет-магазину oboi.ua. Сьогодні ми вибрали для вас кілька цікавих зразків. Так, бельгійські вінілові шпалери на флізеліновій основі GranDeco Perspectives PP3102 візуально імітують грубу рельєфну кам'яну стіну - надійну, фактурну, автентичну.

Шпалери GranDeco Perspectives PP3803 допоможуть оригінально оформити пооверхні, надавши їм вигляд старої цегляної стіни. Природна краса каменю пожвавить інтер'єр, додасть йому декоративність і цікавий колорит.

Міцні кам'яні стіни асоціюються з захищеністю і спокоєм. Реалістичні шпалери GranDeco Perspectives PP3902 виглядають як міцна стіна з каменю, міцна і довговічна. А ось світлі шпалери під цеглу Marburg Imagine 31768 створюють більш легке і витончене враження.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини