-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Вінілові шпалери на флизелиновій основі

12.02.2021

Різноманітність дизайнів, висока якість, зносостійкість, міцність, світлостійкість, відмінні експлуатаційні і робочі властивості роблять вінілові шпалери на флізеліновій основі відмінним вибором для ремонту будь-яких приміщень.

В інтернет-магазині oboi.ua представлений широкий асортимент вінілових шпалер на флізеліновій основі від провідних виробників настінних покриттів.

Естетичність і практичність вінілових шпалер на флізеліновій основі дозволяють використовувати цей матеріал для оформлення стін житлових будинків, офісів, студій, кафе, готелів, клубів, нежитлових приміщень різного типу. Ви завжди можете вибрати шпалери, що підходять вам за зовнішнім виглядом і ціною.

Хочете прикрасити стіни розкішними рослинними мотивами? Зверніть увагу на трендові шпалери AS Creation Colibri 366242 або AS Creation Greenery 372811. Дизайн цих шпалер об'єднує тема природи, але виглядають вони зовсім по-різному! Вам сподобається чудова текстура шпалер Ugepa Escapad L78599D і оригінальний візерунок, доповнений текстильної фактурою в модних кольорах, шпалер Parato Zero 9733.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини