-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в смужку

25.02.2021

Смуги - тренд поза часом. Шпалери в смужку завжди в моді і часто включаються в колекції провідних світових виробників, наприклад, в колекцію New Age від іспанського бренду ICH або в колекцію Italian Chic від італійської компанії Sirpi. У каталозі нашого інтернет-магазину oboi.ua ви можете знайти дуже красиві шпалери в смужку, які зададуть стиль і атмосферу інтер'єру.

У вітальні, спальні, передпокої. дитячій, на кухні і в їдальні шпалери з смугою будуть виглядати доречно і красиво. Це - універсальне покриття для оформлення стін будинку і офісу. Головне, вибрати правильний дизайн, адже смуги бувають абсолютно різними - широкими, вузькими, горизонтальними, вертикальними і діагональними, темними або світлими, контрастними і нейтральними, пастельними або яскравими.

Залежно від напрямку, ширини і кольору смуг, такі шпалери дозволяють візуально скорегувати розміри приміщення. Так шпалери в вертикальну смужку створюють відчуття більш високих стель. Невелика кімната, на стінах якої світлі шпалери, здається більшою. Темні шпалери збалансують інтер'єр сонячних кімнат, створять в них затишну обстановку.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини