-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Розпродаж шпалер

28.02.2021

Поспішайте скористатися вигідною пропозицією! Інтернет-магазин oboi.ua пропонує вам купити якісні, красиві, модні шпалери за супер вартістю. У нас найкращі ціни в Україні на імпортні шпалери і дуже широкий вибір.

У нашому каталозі представлені трендові дизайни від провідних світових виробників, а також колекції шпалер минулих років. Ви можете комбінувати дизайни, доповнюючи їх однотонними полотнами і шпалерами, що гармонують за кольором, зонуючи приміщення і надаючи інтер'єру досконалість і індивідуальність.

Ми постійно оновлюємо і розширюємо асортимент шпалер, пропонуючи кращі настінні покриття від відомих торгових марок, які славляться своєю красивою і якісною продукціей.У нас ви можете вибрати шпалери для дому та офісу, для житлових і нежитлових приміщень різного метражу і планування.

При виборі шпалер зверніть увагу на їх характеристики і кількість рулонів, доступних для продажу. Якщо у вас виникнуть питання, ми відповімо на них і завжди надамо вичерпну консультацію щодо вибору настінних покриттів, які вас цікавлять..




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини