-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в клітинку

05.03.2021

Шпалери з візерунком в клітинку - тренд, який ніколи не вийде з моди. Такі шпалери створюють невимушену атмосферу в приміщенні, наповнюють його затишком і домашнім теплом. Шпалери в клітинку - відмінний варіант для кухні, їдальні та інших приміщень вашої квартири. До них легко підібрати домашній текстиль - однотонні штори домінуючого кольору або плед, скатертину чи чохли на меблі схожого візерунка.

Картатий дизайн дуже різноманітний. В інтернет-магазині oboi.ua ви можете купити шпалери в крупну або дрібну клітинку, в нейтральній або яскравій кольоровій гамі. Червоні, сині, бежеві, різнокольорові - вибирайте шпалери на свій смак. головне, щоб малюнок вам сподобався і викликав позитивні емоції. Картаті шпалери допоможуть зробити дизайн приміщення більш динамічним, розставити візуальні акценти і зонувати приміщення.

Шпалери в клітинку можуть бути підкреслено простими, легкими або імітувати дорогі вовняні або твідові тканини. У цьому випадку вони просто створені для вітальні або кабінету. Довіртеся своїм уподобанням і професіоналізму дизайнерів, які продумують кожну деталь і поєднання кольорів шпалер, щоб подарувати вам естетичну насолоду від красивих і стильних настінних покриттів.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини