-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в спальню - новинки!

10.03.2021

Якими повинні бути шпалери для спальні? У кожного своя відповідь на це питання. Комусь важлива атмосфера релаксу та відновлення, а хтось хоче створити в спальні максимально романтичну обстановку. В інтернет-магазині oboi.ua ви знайдете шпалери для спальні на будь-який смак.

А ми сьогодні хочемо познайомити вас з декількома цікавими варіантами дизайну шпалер з колекції Metropolitan Stories II від німецького бренду AS Creation. Ці шпалери представлені в нашому каталозі, і ви можете їх купити за вигідною ціною прямо зараз.

Сині шпалери з ніжними рожевими квітами на тонких гілках сакури або з граючими коропами і листям латаття виглядають дуже декоративно і трендово. Ці шпалери об'єднує східна тематика малюнка і красивий, благородний і досить насичений відтінок синього кольору. Дизайн шпалер виконаний в японському стилі, в якому поєднується екзотика, вишуканість і витончена естетичність. З ними чудово поєднуються однотонні шпалери аналогічного синього кольору, які також можна використовувати як відмінне, дуже красиве самостійне настінне покриття.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини