-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери 3D для залу

12.03.2021

Шпалери з тривимірним малюнком виглядають просто приголомшливо на стінах. Вони створюють об'ємний просторовий ефект, який перетворює зовнішній вигляд приміщення, і завдяки специфіці візерунка, здатні вносити корективи в візуальне сприйняття його розмірів.

Сьогодні ми хочемо познайомити вас з трендовими 3D шпалерами від провідних світових виробників настінних покриттів. Найприємніше, що всі ці шпалери ви можете купити в нашому інтернет-магазині oboi.ua прямо зараз за дуже вигідною ціною.

Модні шпалери з тривимірними геометричними принтами представлені в колекціях Fashion For Walls німецького виробника Erismann. Це вінілові шпалери на флізеліновій основі відмінної якості. Різноманітні дизайни 3D шпалер ви також можете знайти в серії Galactik від французького бренду Ugepa.

Такі шпалери дозволять вам створити ексклюзивні і модні варіанти оформлення кімнат вашого будинку: вітальні, передпокої, кабінети. Це цікавий варіант для перетворення інтер'єру студіі. Шпалери з великим принтом можна використовувати для зонування приміщення.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини