-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити сині шпалери

15.03.2021

Доведено, що синій колір благотворно впливає на психологічний стан людини, допомагає зосередитися, активізує розумові процеси, наповнює гармонією і спокоєм. Ось чому шпалери з дизайном у синіх тонах користуються особливою любов'ю і знаходяться зараз на піку популярності.

Синій колір в інтер'єрі досить вимогливий, однак виробники шпалер зуміли досягти приголомшливого балансу, розробивши шпалери дуже приємних відтінків, які прикрашають приміщення і створюють в ньому атмосферу комфорту і стилю.

Сині шпалери представлені в колекції Karin Sajo Paris від бельгійського виробника GranDeco, в інтер'єрі виглядають респектабельно і благородно. Шпалери синього кольору з колекції Telas виробництва французької компанії Caselio досить універсальні. вони додадуть інтер'єру глибину і змістовність.

Інноваційний тривимірний дизайн шпалер з колекції Galactik від бренду Ugepa (Франція) візуально перевтылить приміщення, наділить його ексклюзивністю і індивідуальним стилем. Всі ці шпалери ви можете купити в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини