-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Бірюзові шпалери.

19.03.2021

Колір, який в тренді. Ми пропонуємо вам підбірку красивих шпалер, в яких присутній модний бірюзовий відтінок - приємний, приглушений, збалансований, прекрасний сам по собі і в поєднанні з іншими квітами.

Шпалери в бірюзових тонах представлені в колекціях провідних європейських компаній-виробників покриттів для стін. У колекціях німецьких шпалер Fashion For Walls від Erismann і Natural Vibes від Marburg ви знайдете чудові шпалери з бірюзовими смугами. Колекція Cubiq від голландського бренду BN містить шпалери з геометричним візерунком бірюзового відтінку. Шпалери ніжного бірюзового тону можна знайти в колекції Telas від французької компанії Caselio.

Сучасні бірюзові шпалери виглядають дуже гармонійно. Вони досить виразні і на подив універсальні. Такі шпалери сміливо можна використовувати для оформлення приміщень будинку і офісу, і всюди вони будуть прекрасно виглядати на стінах. Бірюзові шпалери освіжати інтер'єр, підкреслять індивідуальність і зроблять його модним. В каталозі oboi.ua ви легко можете знайти шпалери улюбленого кольору і купити вигідно та легко.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини