-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для зали каталог GranDeco Karin Sajo

21.03.2021

Поезія високого стилю. Бездоганна естетичність колекції шпалер Karin Sajo Paris від бельгійського бренду настінних покриттів GranDeco поза конкуренцією. Іменна серія шпалер була розроблена відомим дизайнером від кутюр Карін Саджо і професійною командою компанії GranDeco.

У цих шпалерах втілилася ідея використання ексклюзивності високої моди в оформлення життєвого простору. Розкішні фактури шпалер, їх багата кольорова гамма з чудовими глибокими відтінками миттєво приваблюють і створюють спокійну гармонію тонкого смаку і якості. Краще сполучення, яке тільки можна було собі уявити.

Колекція шпалер Karin Sajo Paris від GranDeco дає можливість експериментувати і творити, створюючи інтер'єри своєї мрії. Шпалерам з візерунком відповідають однотонні шпалери.

При цьому настінні покриття з колекції Karin Sajo Paris від GranDeco характеризуються високою якістю і практичністю. Шпалери світлостійкі, довговічні, зносостійкі. Купити бельгійські шпалери для зали вигідно ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини