-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери Marburg. Висока якість і бездоганний стиль.

22.03.2021

Стиль великого міста. Колекція Hamburg City Style від провідної німецької компанії Marburg представляє універсальні шпалери для дому та офісу. Приємна колірна гамма і текстурна естетика цих шпалер допоможуть створити гармонійний інтер'єр в будь-якому приміщенні, будь то житловий простір або робочий кабінет.

Європейська якість в поєднанні з вигідною ціною, за якою ви зараз можете купити шпалери з колекції Hamburg City Style від торгової марки Marburg, роблять ці настінні покриття ідеальним варіантом для ремонту. Оновлення оформлення стін, зробіть його красивим, модним і довговічним.

Трендовий індустріальний стиль може бути доброзичливим і комфортним. І підтвердження цьому - колекція Hamburg City Style від Marburg. Візуальні ефекти бетону, каменю, іржі і піску на цих шпалерах створюють атмосферу занурення в урбаністичні джунглі, і при цьому приміщення залишається оазисом, в якому відчувається чудовий ритм життя.

Вибирайте шпалери в нашому каталозі. Якщо у вас виникнуть питання або потрібна додаткова інформація, ми з радістю надамо вам консультацію. Приємних покупок і радості від нових шпалер.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини