-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Чорні шпалери

23.03.2021

Унікальне рішення для ексклюзивних інтер'єрів. Темні шпалери виглядають неймовірно стильно і респектабельно. Колекції преміальних брендів настінних покриттів представляють модні шпалери кольору графіту і дорогоцінного чорного мармуру.

Чорні шпалери перевтылять приміщення, додадуть йому чудову ауру розкоші і загадковості, доповнять стиль вітальні, кабінету, спальні, передпокою, додадуть шарму приміщенню кафе, клубу або готелю, створять супер комфортну обстановку, в якій почува'єшся спокійно і впевнено.

Чорні шпалери з графічним дизайном представлені в колекції Fashion For Walls німецької компанії Erismann. Чудові шпалери різноманітного дизайну в дуже темній палітрі кольорів ви можете знайти в колекції Metropolitan Stories II від бренду AS Creation (Німеччина).

У каталозі інтернет-магазині oboi.ua ви можете вибрати і купити чорні шпалери на стіну для оформлення інтер'єрів будь-яких приміщень. Різноманітність дизайнів, висока якість, краща ціна на шпалери в Україні. Купити шпалери онлайн вигідно і зручно.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини