-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери з зірками

24.03.2021

Шпалери - просто космос! Зірки, зірочки. Сузір'я, планети і галактики. Шпалери з космічним дизайном наповнять приміщення енергією і неймовірною красою Всесвіту. Прекрасні шпалери для дитячої кімнати, кімнати підлітка і для всіх, хто любить тему космосу.

Барвисті шпалери з приголомшливим міжгалактичним видом, немов знятим телескопом Хаббл, ви можете знайти в колекції Kids & Teens III від німецького виробника Rasch. Оригінальні, красиві і стильні шпалери з малюнком зоряного неба також представлені в колекціях Sweet Dreams від Decoprint (Бельгія) і Pretty Lili від компанії Caselio (Франція).

Такі шпалери створюють чудову атмосферу в кімнаті, розвивають фантазію і уяву дітей. Шпалери з зірками можна наклеїти на стіни або навіть на стелю, в будь-якому випадку це буде прекрасно і захоплююче.

Купити шпалери з космічним малюнком ви можете в інтернет-магазині oboi.ua за вигідною ціною. Ми пропонуємо вам якісну продукцію провідних виробників настінних покриттів. У нас великий вибір шпалер і відмінний сервіс.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини