-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Флізелінові шпалери

30.03.2021

Флізелінові шпалери - це універсальні, практичні сучасні настінні покриття, які дають можливість красиво, акуратно і якісно оформити стіни вашого будинку, офісу, магазину, кафе, готелю і будь-якого іншого приміщення.

Завдяки флізеліновим шпалерам стіни набувають гладкості приємної текстури і чудового зовнішнього вигляду. Шпалери з флізеліну згладжують невеликі нерівності на поверхні стін, створюють комфортну обстановку.

Існуючі технології дозволяють виробляти флізелінові шпалери зі всілякими фактурами, що імітують різні матеріали, Матові, шорсткі, рельєфні або, навпаки, гладкі, блискучі, мерехтливі ефекти і їх поєднання доповнюють художній дизайн і надають флізеліновим шпалерам візуальної і тактильної ексклюзивності.

В інтернет-магазині oboi.ua ви можете купити флізелінові шпалери для вітальні, спальні, кухні, коридору, їдальні, передпокою. У нас представлений великий вибір шпалер від провідних світових виробників за вигідними цінами. Не пропустіть можливість купити шпалери дешево, швидко і зручно.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини