-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які купити шпалери в 2021?

31.03.2021

Цього року виробники шпалер пропонують новий спектр оригінальних дизайнів, колірних рішень і текстур. Інноваційні технології дозволяють виробникам настінних покриттів втілювати в життя найсміливіші експерименти і креативи, і в той же час підвищувати якість своєї продукції, робити шпалери більш екологічними.

Торгові марки пропонують нові каталоги шпалер, що включають як вічну класичну тематику, так і новаторські стилістичні концепції. Ми стежимо за трендами інтер'єрного дизайну і новинками ринку шпалер для стін, вибираючи все найкраще, цікаве і вражаюче для того, щоб ви мали можливість облаштувати свій будинок або офіс красиво, стильно, комфортно і економно.

Інтернет-магазин шпалер oboi.ua представляє своїм покупцям широкий асортимент шпалер від провідних світових компаній. У нас ви можете купити шпалери онлайн якісні, трендові, привабливі за найвигіднішими цінами. Зручний інтерфейс нашого інтернет-магазину, відмінний сервіс та інформаційна підтримка зроблять пошук і покупку шпалер легкими і результативними.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини