-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери які розширюють простір

01.04.2021

Як візуально збільшити приміщення, наповнити його світлом, створити відчуття простору? Сьогодні ми дамо кілька рекомендацій, які допоможуть вам зробити це професійно, легко і ефективно.

Вашими головними помічниками стануть, звичайно ж, шпалери. Вірніше, їх колір і дизайн. Використовуючи отримані знання і приклади, ви без зусиль зможете зробити навіть невелике тісне і темне приміщення більш комфортним і красивим. Використовуйте для оформлення стін світлі шпалери. Шпалери не обов'язково повинні бути однотонними. Переходи тонів, гра тіней, відтінків і навіть контрасти здатні творити чудеса, кардинально перевтілюючи інтер'єри.

Малюнок підбирайте з урахуванням того, що вертикальні лінії візуально витягають стіни у висоту, а горизонтальні - в ширину. Не обов'язково обклеювати всю кімнату шпалерами в смужку, Зверніть увагу на більш витончені сучасні дизайни з хвилястим стильним візерунком.

Дерзайте, якщо вам до душі експерименти. Або скористайтеся готовими рішеннями. Подивіться на шпалери, представлені в каталозі інтернет-магазину oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини