-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Фіолетові шпалери для стін

02.04.2021

Залежно від відтінку фіолетовий колір на шпалерах може виглядати респектабельно, романтично, експресивно. Доповнений текстурою і візерунком, він виглядає в інтер'єрі просто чудово. І якщо навіть фіолетовий колір не входить в число ваших фаворитів, ви отримаєте візуальну насолоду від естетики цих прекрасних шпалер. З їх допомогою легко можна додати приміщенню необхідний вид.

Насичений, глибокий, ніжний, яскравий або пастельний, фіолетовий колір здатний передати настрій і сформувати стиль. Фіолетові шпалери можна використовувати для оформлення будь-якої кімнати. Залежно від дизайну, такі шпалери для спальні створять спокійну, обстановку, що розташовує до відпочинку, або наповнять атмосферу інтригою і пристрастю.

В інтер'єрі вітальні фіолетові шпалери зададуть стиль і привернуть увагу ваших гостей. Коридор, кухня, передпокій. кабінет, їдальня - в кожній з цих кімнат шпалери фіолетового кольору будуть виглядати доречно і привабливо. Купити шпалери дешево ви можете онлайн прямо зараз в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини