-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Блакитні шпалери для стін

03.04.2021

Шпалери блакитного кольору прекрасні. Вони наповнюють інтер'єр свіжістю і гармонією. Блакитні шпалери стануть втіленням мрії про ідеальний будинок, в якому відчуваєш себе спокійно, комфортно і безпечно.

Блакитний колір має чарівну властивість впорядковувати думки, емоції і почуття. Відтінки блакитного кольору дуже популярні в цьому сезоні. Провідні виробники настінних покриттів включають їх у свої колекції і пропонують блакитні шпалери для спальні, вітальні, кухні, передпокою і коридору.

Зверніть увагу на шпалери блакитного кольору, представлені в інтернет-магазині oboi.ua. Можливо, серед їх широкої різноманітності ви можете вибрати ті дизайни, які ідеально підійдуть для вашого ремонту. Оточіть себе гармонією шпалер прекрасних відтінків блакитного кольору. Живіть, надихаючись їх чудовою красою і бездоганною досконалістю.

Купити шпалери дешево онлайн ви можете в інтернет-магазині oboi.ua. Великий вибір колекцій, якість від європейських виробників, вігодная ціна, інформаційна підтримка гарантується.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини