-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Вінілові шпалери на флизелиновій основі

04.04.2021

Вінілові шпалери на флізелінові основі дуже популярні, практичні, красиві. Цей сучасний матеріал дозволяє декорувати стіни, надавати їм різноманітні візуальні і тактильні властивості та створювати затишну обстановку в приміщенні. Такі шпалери мають чудовий зовнішній вигляд, практичність, довговічність. Клеїти їх нескладно, доглядати за ними просто.

Ознайомитися з різноманітністю колекцій вінілових шпалер від світових брендів ви легко можете в каталозі інтернет-магазину oboi.ua. Провідні виробники гарантують якість своєї продукції. На відміну від паперових, вінілові шпалери на флізеліновій основі характеризуються міцністю на розрив, вологостійкіостю, світлостійкостю, тривалим терміном експлуатації.

Ціна вінілових шпалер на флізеліновій основі визначається ціновою політикою виробника. Ви можете купити шпалери дешево або, при бажанні, вибрати ексклюзивні дорогі шпалери для створення розкішних інтер'єрів. Ми завжди допоможемо вам визначитися з вибором шпалер, надавши вичерпну інформацію щодо питань, які вас цікавлять.

"




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини