-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери на кухню

06.04.2021

Хочете оновити інтер'єр кухні? Пропонуємо новинки - шпалери для кухні від провідних світових виробників. Сучасні технологічні шпалери з трендовим дизайном допоможуть красиво, стильно оформити стіни кухні, створити сприятливу обстановку і комфортну атмосферу.

Шпалери для кухні, особливо для її робочої зони, повинні бути надзвичайно практичними, витримувати пару, підвищену вологість, перепади температур, не вбирати запахи, бути стійкими до потрапляння бризок.

Зовнішній вигляд шпалер для кухні повинен вибиратися відповідно до стилю, в якому ви плануєте оформити інтер'єр. Колір і візерунок настінних покриттів вибирайте з урахуванням розміру і особливостей приміщення. За допомогою правильно підібраних шпалер можна навіть невелику кухню, що виходить вікнами на північ, зробити більш просторою та світлою. А незатишне приміщення перетворити на справжній домашній вогнище.

Придивіться до колекцій шпалер, представленим в інтернет-магазині oboi.ua. Серед них ви обов'язково зможете знайти кращий варіант для оформлення стін вашої кухні.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини