-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити красиві шпалери в кухню

09.04.2021

Хочете, щоб ваша кухня була найкрасивішою? Купіть красиві шпалери для кухні! Ми сьогодні познайомимо вас з прекрасними колекціями шпалер, якісних, практичних, трендових, які допоможуть вам втілити вашу мрію про ідеальний інтер'єр.

Колекція шпалер Rasch Factory пропонує різноманітні дизайни, які зроблять вашу кухню самим затишним і привабливим приміщенням. До речі, ці шпалери підходять як для оформлення будинку, так і для офісної кухні. Малюнки і текстури, що імітують різні матеріали і фактури - від каменя до плетених панелей, прикрасять стіни і створять екологічну і сприятливу атмосферу.

Такі шпалери допоможуть точно витримати скандинавський, рустикальний або мінімалістський японський стиль чи лофт. Та навіть, якщо ви вважаєте за краще не занадто акцентувати увагу на стилістиці, ці красиві шпалери стануть справжньою знахідкою для вас, настільки вони добре виглядають в інтер'єрі.

Купити красиві шпалери для кухні дешево ви можете на сайті oboi.ua. У нас вигідні ціни, висока якість від провідних світових виробників. чудовий сервіс.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини