-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери з квітами

14.04.2021

Оточіть себе буйством кольору, енергією природи і ніжною розкішшю прекрасних квітів з цими чудовими шпалерами. Колекція флізелінових шпалер від бельгійської компанії Decoprint під назвою Breeze подарує вам насолоду естетикою пишного цвітіння екзотичних рослин і квітів.

Ви можете вибрати шпалери з великим листям і яскравими квітами, серед яких ховаються хамелеони. Або прикрасити стіни шпалерами з чудовими орхідеями. Чи може, вам до душі багаті півонії або хризантеми? А ви віддаєте перевагу яскраві фарби квітучого саду або луки?

Які б шпалери з квітами ви не вибрали, це обов'язково буде щасливим моментом вашого життя. Ви отримаєте чудову можливість зробити такий ремонт, про який завжди мріяли. А купити шпалери зараз дуже просто. Досить зайти на наш сайт oboi.ua і вибрати ті шпалери, які вам подобаються.

Купувати шпалери онлайн - справжнє задоволення: мінімум витрат часу і сил, максимум результативності. Тим більше, що ви завжди будете впевнені, що купуєте найкращі шпалери за найвигіднішою ціною.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини