-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Комбіновані жовті шпалери

16.04.2021

Зробіть свій будинок ще більш стильним і комфортним. Подивіться, наскільки красиво, ефектно і, в той же час, гармонійно виглядають в інтер'єрі жовті шпалери. Особливо, якщо це оригінальні дизайнерські настінні покриття з колекції Rasch Denzo II.

Ви можете вибрати шпалери жовтого кольору з контрастним геометричним принтом. Такий дизайн пожвавить інтер'єр, внесе в нього динаміку і виразність. Дуже хороші шпалери для вітальні, кабінету, студії, передпокою.

Романтика, ніжність і спокій - це шпалери з квітковим малюнком на жовтому тлі. Ідеальний варіант для оформлення кімнати практично в будь-якому стилі: як в класичному, так і в сучасному. Такі шпалери, без сумніву, підійдуть для оформлення спальні, кухні, вітальні.

А можна прикрасити стіни однотонними шпалерами приємного відтінку жовтого кольору. Такими однотонними можна також доповнити шпалери з малюнком. Комбіновані шпалери - прекрасний спосіб додати індивідуальність вашого будинку.

Вінілові шпалери на флизелиновій основі Denzo II від німецької компанії Rasch відрізняються гарною якістю і практичністю. І ціна шпалер на сайті oboi.ua дуже вигідна.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини