-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери як цегляна стіна

17.04.2021

Шпалери під цеглу стануть стильним елементом інтер'єру вашого будинку, студії або офісу. Цегляна кладка добре виглядає в будь-якому приміщенні, будь то вітальня, кухня, передпокій або спальня. Нові дизайни шпалер пропонують різні варіанти таких рішень як за характером малюнка, так і за кольором або текстурою поверхні.

Зверніть увагу на шпалери під цеглу з колекції німецького бренду Rasch під назвою Factory IV. Трендовий дизайн цих вінілових шпалер на флізеліновій основі відрізняється високою, фотографічною, реалістичністю. З такими шпалерами стіна буде виглядати по-справжньому цегляною. І при цьому приємною на дотик. Висока якість шпалер гарантується виробником - компанією зі світовим ім'ям, підтвердженим абсолютною довірою споживачів.

Ці красиві, стильні, практичні шпалери ви можете вибрати і купити онлайн в нашому інтернет-магазині oboi.ua за найвигіднішою ціною. Якщо у вас виникнуть питання, наші консультанти з радістю дадуть на них відповідь і нададуть вам вичерпну компетентну інформацію.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини