-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в спальню комбіновані

18.04.2021

Шпалери з колекції Marburg Vintage - ідеальний вибір для спальні. Вони створять в ній гармонійну атмосферу затишку і романтики. М'які переходи тонів, стильний вінтажний дизайн з нейтральним малюнком, приємна текстура цих вінілових шпалер на флізеліновій основі нікого не залишить байдужим.

Ви можете вибрати шпалери того відтінку, який вам до душі. Хочете більше світлі шпалери - в колекції представлені дизайни світлих відтінків. А якщо вам подобаються модні темні шпалери - будь ласка, прекрасні шпалери в більш темній колірній гамі також представлені в каталозі інтернет-магазина oboi.ua.

Шпалери з малюнком можна доповнити красивими, відповідними за кольором і текстурою однотонними шпалерами з тієї ж колекції. Комбіновані шпалери в спальню надають широкі можливості красивого і трендового оформлення інтер'єру.

Шпалери з колекції Vintage від німецької компанії Marburg відрізняються прекрасним зовнішнім виглядом, а також чудовими експлуатаційними властивостями: світлостійкостью, міцністю, довговічністю. І при цьому ціна шпалер на нашому сайті oboi.ua найвигідніша.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини