-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Ідеальні шпалери для спальні

20.04.2021

Як вибрати шпалери для спальні? Питання, на яке ви знайдете відповідь, відвідавши каталог інтернет-магазину oboi.ua. Ми допоможемо вам не загубитися у величезному асортименті настінних покриттів і купити шпалери, які стануть кращим рішенням для вашого будинку.

Спальня - це найспокійніше, і в той же час, найзатишныше приміщення, яке призначене для відпочинку і усамітнення. Це особливе місце, в якому панує атмосфера комфорту і приємних емоцій. Тому до оформлення стін висуваються особливі вимоги. Найчастіше шпалери для спальні вибираються нейтральних тонів з гармонійним, естетично бездоганним дизайном.

Виробники шпалер пропонують прекрасні варіанти для спальні. Найбільш популярними є шпалери з класичними дамасками, вензелями, рослинними візерунками, спокійними смугами. Безпрограшним вибором стануть однотонні шпалери. Особливістю сучасних настінних покриттів є різні фактури, завдяки яким шпалери набувають стильного і ексклюзивного вигляду. Пропонуємо вам ознайомитись з новими колекціями шпалер від провідних брендів. Впевнені, ви обов'язково виберете ідеальні шпалери для своєї спальні.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини