-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

ЗD шпалери для стін новинка 2021

21.04.2021

Вирватися з рутини, дати волю емоціям, насолоджуватися свободою без меж. Нові шпалери - те, що дасть вам відчуття нескінченного простору. Тривимірний дизайн розширює сприйняття світу, дарує нові почуття і дозволяє зануриться в блаженну насолоду гармонійного комфорту.

Дозвольте собі бути собою. Зруйнуйте класичні схеми. Відкрийте для себе тривимірну реальність сучасних настінних покриттів. 3D шпалери стануть кращим рішенням для інтер'єру, що надає крила. Бездоганно витриманий стиль, дизайнерські патерни, відтінки, які надихають - колекції шпалер, представлені в інтернет-магазині oboi.ua дають можливість створити всесвіт, в якому ви по-справжньому будете насолоджуватися життям.

Ці неймовірні сучасні шпалери підходять для однокімнатної квартири і просторого будинку, для студії і вітальні, кухні. столової. коридору і спальні - в будь-якій кімнаті тривимірні шпалери створять ту атмосферу, до якої ви прагнете. Обирайте шпалери в нашому каталозі, і нехай ваш будинок стане кращим місцем на землі.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини