-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в підліткову кімнату для хлопчика

22.04.2021

Супершпалери для суперпідлітків. Нові ідеї, що втілюють юнацький максималізм, прагнення до незалежності та самовираження, почуття стилю і бажання пізнати світ. Вибирайте шпалери, які наповнять кімнату підлітка гармонією і відчуттям свободи.

У дизайні цих шпалер поєднується тонке розуміння психології підлітків і бездоганне розуміння тенденцій молодіжної моди. Ці шпалери самі задають тренди. Вони створюють приголомшливу атмосферу драйву і комфорту, а це саме те, що потрібно.

Міські пейзажі, авторомантика, космічні мотиви і елементи графіті на шпалерах для підлітків виглядають природно і круто. При цьому дизайн шпалер не виглядає нав'язливим або позбавленим смаку, він досить нейтральний і підійде до будь-яких меблів. Такі шпалери стануть ідеальним настінним покриттям для кімнати вашого сина, племінника або онука. У каталозі інтернет-магазину oboi.ua представлені шпалери виробництва кращих світових фабрик, тому ви можете не сумніватися в їх якості і відповідності міжнародним стандартам. Нехай наші шпалери подарують радість.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини