-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Сіро-жовті шпалери

24.04.2021

У чому радість життя? У почуттях, в ритмі, в грі світла і тіні, в нових шпалерах. Так, це саме так. Освіжіть стіни своєї кімнати, і ви отримаєте приголомшливе відчуття оновлення та окриленості. Шпалери здатні змінити навколишній вас простір, наповнити його новим змістом і зробити ваше життя яскравим і чудовим.

Не бійтеся експериментів. Довіртеся почуттю стилю провідних світових дизайнерів шпалер. Динамічні поєднання кольорів і візерунків, фактурні рішення шпалер створюються спеціально для того, щоб ви відчули безмірну красу світу. Наповніть своє життя барвами і енергією, зробіть впевнений крок назустріч новому прекрасному життєвому етапу.

Подивіться, які гарні ці шпалери. Контрастні поєднання модних відтінків жовтого і сірого виглядають гармонійно і дуже сучасно. Вони не дратують, а, навпаки, створюють відчуття цілісності і балансу. Чергування яскравих смуг і діагоналей в колекції Club від німецького бренду Rasch сусідить з однотонними текстурними шпалерами тієї ж колірної гами. Дозвольте вашому життю стати більш цікавим і благополучним. Вибирайте нові шпалери в каталозі oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини