-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити красиві шпалери в зал

25.04.2021

При погляді на ці шпалери хочеться вигукнути «Вау!». Їх сильні, виразні дизайни мають магію, яка способн наповнити ваш будинок натхненням і затишком. Ці шпалери стануть чудовим, оригінальним рішенням для всіх кімнат вашого будинку. Але особливо виграшно вони будуть виглядати на стіна залу. Адже саме там ви зустрічаєте гостей і проводите вільний час з родиною та близькими.

Шпалери для залу з колекції Fashion for Walls 2 1,06 від всесвітньо відомої компанії Erismann здатні створити приголомшливу обстановку, наповнену гармонією і стилем.

Трендовая колекція Fashion for Walls 2 1,06 від Erismann включає неймовірної краси вінілові шпалери на флізеліновій основі. Зверніть увагу на ширину полотен. Вона становить 1м 6 см, а це значить, що дані шпалери відносяться до категорії широких. Вони відмінно покривають стіни з мінімальною кількістю стиків. Поверхня стін буде виглядати ідеальною. Це чудове рішення для студій і кімнат великого метражу з рівними стінами без виступів і ніш. Купити красиві шпалери в зал ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини