-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Комбіновані шпалери в маленькій спальні

26.04.2021

Як вибрати шпалери для невеликої кімнати, наприклад, для маленької спальні? В каталозі інтернет-магазину oboi.ua ви можете знайти різноманітні шпалери для кращого інтер'єрного рішення. Шпалери з колекції Decoprint Breeze - саме те, що вам потрібно. Вони мають неймовірно приємні, естетичні, трендові дизайни, що ідеально підходять для оформлення малометражного приміщення.

Стіни з цими шпалерами набудуть тієї вишуканості і модної фактури, яка перетворить інтер'єр кімнати в найпрекрасніше життєвий простір. Модна кольорова гама, свіжий, стильний, надихаючий малюнок привнесуть в вашу спальню той комфорт, яким ви хочете себе оточити.

При цьому дизайн шпалер не «з'їдає» простір, а навпаки, сприяє його візуальному збільшенню. Флізелінові шпалери з колекції Decoprint Breeze наповнять інтер'єр легкістю, ідеально вирівняють поверхню стін. Дизайн шпалер унікальний і, в той же час, універсальний. До нього легко буде підібрати гармонійний домашній текстиль. Купити чудові шпалери для спальні ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини