-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери з квітами для спальної кімнати

28.04.2021

Шпалери для спальні з квітковим дизайном, модним, красивим, надихаючим, стануть найкращим рішенням для ремонту у вашому домі. Гармонійна колірна гамма, ніжний і виразний малюнок шпалер з колекції Decoprint Breeze створять в спальні атмосферу релаксу і естетики.

Такі шпалери можна використовувати самостійно або в комбінуванні з однотонними полотнами. Висока якість цих чудових шпалер гарантує яскравість фарб і ідеальний зовнішній вигляд протягом всього довгого терміну експлуатації. Настінні покриття з колекції Breeze від бельгійської компанії виготовлені відповідно до високих стандартів, прийнятих в європейських країнах. Шпалери підходять для оформлення житлових просторів будь-якого типу - приватного будинку або готелю.

Оформити замовлення онлайн ви легко можете в інтернет-магазині oboi.ua. Зручний інтерфейс, високий рівень сервісу, інформаційна підтримка і дружня цінова політика нашої компанії зроблять покупку шпалер приємною і необтяжливою. Вибирайте шпалери в каталозі oboi.ua, нехай ваша кімната наповниться стилем і комфортом.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини