-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Елітні шпалери для стін в колекції Emiliana Parati Ambrosia

29.04.2021

Вінілові шпалери на флизелиновій основі Ambrosia виробництва італійської компанії Emiliana Parati - уособлення сучасної розкоші і статусності. Багата фактура, вишукана колірна гамма, естетичний дизайн цих шпалер привертають цінителів високого стилю оздоблення інтер'єрів.

Подивіться, як красиво виглядають ці шпалери на стінах. Вони надають приміщенню респектабельність і аристократичність. Дизайн шпалер досить стриманий, і при цьому виглядає дуже дорого. Благородні сяючі ефекти, красива текстура, виразний візерунок привертають увагу і свідчать про широкі можливості і відмінний смак господаря будинку.

Шпалери ідеальні для вітальні, спальні, їдальні. Вони прикрасять будь-яке приміщення вашого будинку і викличуть захоплення ваших гостей. на тлі таких шпалер меблі і домашній текстиль будуть виглядати особливо шикарно. Купити чудові шпалери з колекції Ambrosia від знаменитого бренду зі світовим ім'ям Emiliana Parati ви можете в українському інтернет-магазині oboi.ua. У нас найкращі ціни на елітні шпалери від провідних виробників.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини