-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери компаньони для спальної кімнати

02.05.2021

Як оформити стіни спальні, щоб її інтер'єр був приємним і унікальним? Використовуйте шпалери компаньйони, які дозволять зонувати простір, надати йому динаміку і різноманітність, а також дадуть можливість розбавити сильні візерунки нейтральними дизайнами, створюючи стильні і красиві інтер'єрні рішення.

Можна вибрати шпалери компаньйони, які підходять один одному за кольором, фактурою, малюнком. Як правило, колекції шпалер від провідних виробників містять однотонні шпалери, які підходять до шпалер з візерунками. Але можливі не тільки такі комбінації. Наприклад, чудово поєднуються шпалери з візерунком і структурні шпалери в тій же кольоровій гамі.

Якщо це не суперечить концепції дизайну, можна грати на контрастах, комбінуючи кольори-антагоністи або різні фактури. Такі варіації дозволяють розробляти ексклюзивні рішення, обігравати особливості приміщення і створювати унікальні, стильні і комфортні інтер'єри.

В інтернет-магазині oboi.ua представлений широкий вибір шпалер компаньйонів, дивіться, вибирайте. Якщо у вас виникнуть питання, наші фахівці дадуть відповідь на них.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини