-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Практичні шпалери для кухні

05.05.2021

Шпалери для кухні повинні бути практичними, з цим не посперечаєшся. Кухня - функціональне приміщення з високим навантаженням. І навіть при наявності ефективної системи вентиляції і суперохайних господарів, кухня, звичайно ж, відрізняється від інших кімнат будинку.

Навіть в наближених до ідеальних умовах в кухні спостерігається підвищена, в порівнянні з іншими кімнатами, вологість, перепади температур, крім того, це одне з найбільш відвідуваних приміщень в будинку. Тому шпалери для кухні повинні вибиратися з урахуванням всіх цих нюансів.

Ви не помилитеся, якщо зупините свій вибір на колекції Club виробництва відомої німецької фабрики шпалер Rasch. Ці вінілові шпалери на флізеліновій основі мають всі необхідні якості: міцність, зносостійкість, волого-і світлостійкість.

А крім того, їх універсальний дизайн повністю підходить для оформлення інтер'єру кухні. З такими шпалерами ваша кухня буде доглянутою, красивою, стильною і комфортною. Купити шпалери для кухні дешево ви можете інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини