-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в спальню метрові

10.05.2021

Широкі шпалери на стінах виглядають дуже естетично за рахунок меншої кількості стиків, що утворюються при поклейці рулонів. Ця особливість дає можливість більш вільно використовувати шпалери з великим малюнком або великим раппортом. Шпалери метрової ширини забезпечують акуратний і привабливий вигляд стін. Особливо зручно застосовувати такі шпалери в приміщеннях з великим метражем і відсутністю настінних виступів або ніш.

Метрові шпалери підходять для оформлення будь-якої кімнати, в тому числі спальні. Головне, вибрати дизайн відповідно до бажаного стилю інтер'єру і ваших уподобань. Шпалери шириною в метр, а точніше, 106 см, виробляють багато відомих компаній. Наприклад, можемо порекомендувати колекцію вінілових шпалер на флізеліновій основі Fashion for Walls 2 1,06 від німецької торгової марки Erismann Fashion for Walls 2 1,06. У ній містяться шпалери з красивим дизайном, які відмінно підійдуть для стін спальні.

В українському інтернет-магазину oboi.ua представлений широкий асортимент імпортних шпалер для спальні виробництва провідних європейських компаній.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини