-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Cірі шпалери 3D

11.05.2021

Сірий - не тільки один з трендових кольорів сезону. Це в принципі вдалий і виграшний варіант оформлення стін. Сірі шпалери виглядають нейтрально, стильно, елегантно і сучасно. Залежно від дизайну і відтінку, вони допоможуть створити саме той інтер'єр, про який ви мріяли.

А якщо хочете йти в ногу з часом, придивіться до новаторських шпалер з оригінальним тривимірним малюнком з колекції Fashion for Walls 2 1,06 німецького виробника Erismann. Ці шпалери стали справжнім трендом, що визначає моду для стін. Шпалери з вертикальними текстурованими 3D смугами виглядають розкішно і прогресивно. Такий малюнок візуально робить приміщення вищим і просторішим.

Ще один цікавий варіант незвичайних шпалер - це шпалери з тривимірною хвилеподібною абстракцією. Вони створюють ефект візуального розширення простору, і при цьому виглядають досить стримано, дозволяючи використання в інтер'єрі будь-якого приміщення дому чи офісу. Красиво такі шпалери будуть виглядати на стінах студії, залу або вітальні, спальні, кухні, кабінету або передпокою.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини