-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Красивий інтер'єр спальні з шпалерами

12.05.2021

Затишна і красива спальня - це не мрія, а реальність, якщо у вас є такі шпалери. Представляємо вам прекрасні шпалери для спальні з кращих колекцій провідних європейських компаній.

Вінілові шпалери на флизелиновій основі з каталогу Mirabilia від італійської торгової марки Emiliana Parati - саме втілення витонченої класичної розкоші. D них є все, що потрібно для створення необхідної атмосфери в спальні - романтика ніжних квітів і чарівна краса дорогоцінних вензелів, легкість ліній і елегантність кольору, стиль і аристократизм.

У цій же колекції представлені структурні шпалери під венеціанську штукатурку, які можуть бути прекрасним доповненням до шпалер з візерунками або повністю самостійним матеріалом для декору стін.

Купити чудові італійські шпалери для спальні з гарним дизайном ви можете онлайн в українському інтернет-магазині oboi.ua. Трендові дизайни і висока якість шпалер в поєднанні з оптимально збалансованими цінами дозволяють зробити красивий і економічний ремонт спальні та інших кімнат вашого будинку.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини