-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери компаньони для дитячої кімнати

14.05.2021

Красиві шпалери для дитячої - це затишок і настрій. Оточіть вашого малюка турботою, виберіть шпалери, які прикрасять кімнату і будуть радувати гармонією кольору і дизайну. Добрі, милі, симпатичні малюнки дитячих шпалер нікого не залишать байдужими. Приваблива колористика, дизайн з кумедними персонажами і захоплюючими сюжетами створять ідеальний простір для ігор, відпочинку і розвитку дитини.

Прекрасне рішення - використовувати в оформленні стін дитячої кімнати шпалери-компаньйони. Це дозволить внести різноманітність в інтер'єр, зонувати кімнату, проявити художній смак і при цьому уникнути візуальної перенасиченості простору. Шпалери з малюнком, доповнені шпалерами з більш нейтральним дизайном будуть виглядати дуже органічно.

Подивіться, які чудові шпалери для дітей пропонують європейські виробники настінних покриттів. У їх колекціях представлені різноманітні шпалери для дитячої, які можна доповнити компаньйонами з тієї ж колекції. У нашому інтернет-магазині oboi.ua вас чекає великий вибір шпалер, вигідні ціни і відмінний сервіс.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини