-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Сірі шпалери для кухні

17.05.2021

Універсальні, приємні для очей, комфортні у відчуттях. Сірі шпалери - ідеальний варіант для оформлення інтер'єру кухні. Особливо, якщо це шпалери з колекції Aurora 2022 від бельгійського виробника GranDeco. Ці настінні покриття стануть не тільки нейтральним фоном для меблів і текстилю. Вони створять гармонійну атмосферу стабільності та естетичної досконалості.

Шпалери з неяскравим рослинним орнаментом внесуть різноманітність в інтер'єр. Їх можна доповнити однотонними компаньйонами, які також гарні в якості самостійного декору стін. Поєднуючи шпалери різних дизайнів в одному стилістичному і колірному рішенні, ви можете створювати ексклюзивні простори в вашому домі, не порушуючи загальної гармонії.

В інтернет-магазині oboi.ua представлений дуже широкий асортимент шпалер для кухні виробництва відомих компаній Європи. Вас не залишать байдужими модні дизайни цих шпалер, їх красиві тони, сучасні матеріали і прогресивні технології виготовлення, що дозволяють отримати прекрасні практичні шпалери з цікавою фактурою.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини