-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери до вітальні метрові

18.05.2021

Великі візерунки на шпалерах - це дуже модно. І чим більшим є малюнок, тим краще. Шпалери для вітальні з такими дизайнами перетворюють простір в чарівний оазис естетики.

Однак на шпалерах стандартної ширини великі патерни можуть не поміститися або виникає ситуація. коли повну картину можна отримати, розміщуючи поруч кілька полотен з фрагментами візерунка. Поклейка таких шпалер досить трудомісткий процес, який вимагає майстерності, акуратності, уважності і, що гріха таїти, додаткових витрат шпалер внаслідок підгонки малюнка.

Але існує ідеальне і дуже просте рішення - це шпалери для вітальні метрової ширини. Вони просто створені для гігантських патернів. Великі листи, геометричні фігури, абстракції і тривимірні дизайни на метрових шпалерах виглядають красиво і природно. Поклейка займе набагато менше часу і сил, а результат буде чудовий.

Купити метрові шпалери для вітальні ви можете в інтернет-магазині oboi.ua. Тут ви можете придбати кращі шпалери від знаменитих європейських виробників за низькими цінами.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини