-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Вінілові шпалери на флизелиновій основі для спальні

20.05.2021

Флізелінові шпалери з колекції Les Essentiels Unis Geo et Faux від французького бренду Lutece - найкращий одяг для ваших стін. Практичні, універсальні, красиві, фактурні і неймовірно трендові, ці шпалери спеціально створені для бездоганного інтер'єру спальні.

Дизайн цих шпалер дуже спокійний, але за рахунок фактурності і переходів кольору виглядає чудово і дорого. Приваблива колірна гамма шпалер дозволяє вибрати відтінок шпалер на ваш смак. Темні шпалери створять затишну обстановку релаксу і усамітнення. Світлі - наповнять приміщення свіжістю і світлом. Шпалери відрізняються високою якістю. Вони згладжують стіни, налають їм приємних тактильних властивостей. Шпалери зносостійкі і довговічні. їм не страшні сонячні промені і яскраве штучне світло.

Шпалери для спальні Les Essentiels Unis Geo et Faux від французького бренду Lutece (Франція) дозволять елегантно і сучасно оформити спальну кімнату. Купити флізелінові шпалери для спальні ви можете в інтернет-магазині oboi.ua. У каталозі представлений великий вибір шпалер за вигідною вартістю.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини