-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для залу метрові

22.05.2021

Оформити стіни залу красивими метровими шпалерами пропонує колекція Unique 2 виробництва компанії AS Creation (Німеччина). Унікальний зовнішній вигляд цих флізелінових шпалер дозволить створити ексклюзивний інтер'єр у вітальні.

Ви отримаєте акуратні рівні стіни з приємною текстурною поверхнею. Шпалери метрової ширини дозволяють звести до мінімуму кількість стиків полотен, а також зменшити витрату шпалер внаслідок підгонки малюнка. Метрові шпалери виглядають надзвичайно естетично.

У колекції Unique 2 від AS Creation представлені шпалери з оригінальним геометричним малюнком, листяними мотивами, а також однотонні полотна, які можна використовувати як самостійне настінне покриття, так і в якості шпалер-компаньйонів.

Ці чудові шпалери розроблені спеціально для створення комфортного простору залу, в якому передбачені всі умови для активного проведення часу і спокійно відпочинку, веселих посиденьок з друзями, прийому гостей і усамітнення. Консультанти інтернет-магазину oboi.ua готові надати всю необхідну інформацію по вашому запиту.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини