-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери під цеглу в передпокій

23.05.2021

Шпалери під цеглу для кухні один з найбільш популярних і трендових варіантів. У цьому приміщенні вони виглядають особливо природно. Можливо тому, що кухня - це уособлення домівки, кам'яної печі, в якій горить вогонь і готується їжа. І цегляна стіна на кухні викликає асоціації з теплом, затишком, спокоєм і добробутом.

Шпалери з принтом цегляної кладки стануть органічним елементом інтер'єру кухні в стилі лофт або в скандинавському стилі. Природні тони, реалістичність малюнка робить ці шпалери дуже красивими і візуально привабливими. До того ж, шпалери під цеглу з колекцій європейських виробників дуже якісні і практичні. Вони будуть служити вам вірою і правдою багато років, забезпечуючи гарний і акуратний вигляд стін вашої кухні.

Вибрати шпалери для кухні з дизайном, що імітує цегляну стіну, ви можете в каталозі інтернет-магазину oboi.ua. Наприклад, ми можемо запропонувати вам гарні шпалери під цеглу з колекції Factory IV від відомого німецького бренду Rasch. У колекції представлені кілька варіантів принтів в різних колірних рішеннях.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини