-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери компаньони для коридору

24.05.2021

Які шпалери поклеїти в коридорі? В інтернет-магазині oboi.ua ви можете вибрати різні варіанти, що відповідають вашому світовідчуттю і смаку. Сьогодні ми хочемо показати один з таких варіантів - красиві шпалери в коридор з чудової колекції Fashion for Walls виробництва компанії Erismann (Німеччина).

Чим цікаві ці шпалери? По-перше, гарним трендовим дизайном і приємною кольоровою гамою. По-друге, можливістю комбінування з однотонними шпалерами з цієї ж ж колекції. Шпалери, які добре поєднуються між собою, називаються компаньйонами. Саме про шпалери-компаньйонів в коридор і піде сьогодні мова.

Багато колекцій шпалер пропонують можливість використовувати різні, такі, що пасують одне одному шпалери в одному інтер'єрі. Причому, ці поєднання безпрограшні, оскільки до найменших нюансів продумані професійними дизайнерами, які розробляли колекції. Шпалери-компаньйони можуть доповнювати одне одне або створювати контрастні рішення, які покликані внести динаміку в інтер'єр. З шпалерами з інтернет-магазину oboi.ua ваш ремонт буде ідеальним.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини